Suzana's Art showcased by British Vogue Magazine

Suzana Jovanovic is an internationally multiple award winning surrealist whose work is influenced by human behaviour and other phenomena. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://suzanasjuart.com/vogue-july-edition/

Bijzondere opening Eye-Candy 19 met sieraden-catwalkshow

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 19 augustus te bewonderen: Brita Seifert (tekeningen), Louis La Rooy (glaskunst), Maurice La Rooy (glaskunst), Fons Uytdehaag (glaskunst), Marian Timmer (keramiek), Suzana Jovanović (schilderijen), Laus Heezemans (stenen sculpturen en wandobjecten), Theo Schouten (wandobjecten en ruimtelijk werk), Jaap Hoeksma (schilderijen), Janneke Rottier (schilderijen), Vincent Burger (sieraden) en Anita Ammerlaan (schilderijen). Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: http://roosendaalopinternet.nl/site/bijzondere-opening-eye-candy-19-met-sieraden-catwalkshow/

Expositie in ‘De Vroente’ in Kalmthout

Vlak over de grens opende kunstenares Suzana Jovanovic uit Putte in ‘De Vroente’ haar expositie van schilderijen en tekeningen. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://woensdrecht.nieuws.nl/expositie-vroente-kalmthout/

Kunstenares uit Putte valt meerdere keren in de prijzen

Niet alleen werd Suzana Jovanovic al twee keer ‘Artist of the Week’ op Art Gallery International, maar ook bij Nederlandse Facebook groep “Het Kunstcollectief” kreeg Suzana de meeste stemmen. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://woensdrecht.nieuws.nl/kunstenares-putte-tweede-keer-artist-the-week/

Kunstenares uit Putte wordt kunstenaar van de week bij Art Gallery International in Stratford

Suzana Jovanovic, een kunstenares uit Putte is door de Amerikaanse Facebookgroup Art Gallery International gekozen tot kunstenaar van de week.

Art Gallery International

De Amerikaanse kunstenaar en curator van The Klein Gallery, Benjamin Casiano, heeft in 2016 twee Facebookgroepen opgericht, de groep Acrylic Painting, een besloten groep met bijna 90000 leden en Art Gallery International, een openbare groep met bijna 65000 leden en natuurlijk veel meer duizenden bezoekers zoals kunst collectors.

In deze groepen mogen kunstwerken te koop aangeboden worden, maar voornamelijk gaat het om publiciteit voor de kunstenaars en erkenning door professionele jury. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://woensdrecht.nieuws.nl/kunstenares-putte-wordt-kunstenaar-week-art-gallery-international-stratford/

Winnend kunstwerk van Suzana Jovanovic in gemeentehuis Stabroek

In de maand maart zal het schilderij “Doe een wens”, dat de publieksprijs gewonnen had op de 35e groepstentoonstelling in Ravenhof, te bezichtigen zijn in het gemeentehuis te Stabroek. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://woensdrecht.nieuws.nl/winnend-kunstwerk-suzana-jovanovic-gemeentehuis-stabroek/

Twee etages vol kunst op de 35e groepstentoonstelling in Ravenhof

Vrijdagavond werd in kasteel Ravenhof in Putte/Stabroek de 35e groepstentoonstelling geopend met mee dan 60 kunstenaars.

De acryl schilderijen Monoloog’ en ‘Schilderen met een glimlach’ van Suzana hebben beide een symbolische betekenis. Niet verwonderlijk voor een kunstenaar met een filosofie opleiding. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://woensdrecht.nieuws.nl/twee-etages-kunst-op-35st-groepstentoonstelling-ravenhof/

Interview at FSAF in Amsterdam

Four Seasons Art Fair

Despite the fact that I have been painting my whole life long, I haven’t been attending any art trainings whatsoever. Instead, I studied the University department of Philosophy and most of my art concepts are influenced by my cognitive path. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: http://fourseasonsartfair.com/exposanten/suzana-jovanovic/

Solo exhibition Suzana Sju Art in Pechão, Portugal

The reception of the solo exhibition of talanted Suzana Jovanovic will take place on Saturday 24th of June and the exhibition will be prolonged one more day.

This artist is coming straight from the Netherlands to give us a glimps of her magnificent artwork. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://www.wherevent.com/detail/Rrusstyk-Bar-Art-expo

Suzana Jovanovic: ‘Kunst is voor mij vrijheid’

Als kunstenaar kun je overal inspiratie vinden. Voor Suzana Jovanovic uit Putte betekent dit dat soms op onverwachte momenten een idee opborrelt dat direct opgeschreven moet worden of in een schets vastgelegd wordt. “Soms gebeurt het tijdens het eten, soms in een gesprek met iemand anders. Het gebeurt vaak onbewust.”… Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://www.internetbode.nl/regio/woensdrecht/algemeen/177311/suzana-jovanovic-kunst-is-mij-vrijheid

Expositie Suzana Sju art - Hoogerheide Putte

In de centrale hal van het gemeente huis te Hoogerheide is momenteel een expositie schilderijen te bezichtigen van Suzana Sju art. De kleurrijken werken zijn te bekijken tijdens de openingsuren van MFC Kloosterhof… Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Link: https://issuu.com/hkzwk/docs/halstersekrant_24/3